Konditerem

Gyúrjunk

A fitness terem 1500 m2 alapterületen, hat külön teremben, 60 különböző erőfejlesztő és digitális kijelzésű kardiógéppel (kerékpár, lépcsőző, taposó, futó, crosstrainer-sífutó) segíti vendégeinket kondíciójuk fejlesztésében és az esetleges többletkilók ledolgozásában.

Bátran kérheti személyi edzőink segítségét, akik figyelembe véve az Ön fittségi és egészségügyi állapotát, állítják össze edzésprogramját, valamint szükség esetén étkezési tanáccsal is szolgálnak.


Trénereink szakszerű irányítása biztosítja Önnek a gyorsabb és eredményesebb fejlődést!

Ha szeretnél valódi eredményeket elérni, akkor a mi fitness termünk a tökéletes hely számodra. Az edzőink szakképzett és segítőkész emberek, akik állandó figyelemmel kísérnek és személyre szabott edzésterveket készítenek neked. A termünkben nyugodt, barátságos környezetet találsz, ahol számodra nem lesz korlát. Legyen az erősítés, kardió edzés, vagy a funkcionális edzés, minden igényedet kielégítjük. Az edzőteremünkben a legmodernebb eszközök állnak rendelkezésre, így biztosan a legjobb eredményeket érheted el. Látogass el hozzánk, és vágj bele az egészséges életmódba!”

A változás felé vezető úton segítünk, de az első lépést neked kell megtenni!

A KONDIZÁSRÓL ÁLTALÁBAN

 • Kinek ajánljuk?
 • A kondizás ajánlott minden korosztálynak, a fiataloktól a idősebbekig, akik egészséges életmódot szeretnének folytatni.

  • Mennyit ajánljuk?

  Az edzések rendszeresen, hetente legalább 2-3 alkalommal ajánlottak, az ajánlott időtartam változó lehet, a céljaidtól, a fizikai állapotodtól és a kondíciódtól függően.

  • Miért ajánljuk?

  A kondizás nemcsak a testet, hanem a lelket is megerősíti, és segít a kiegyensúlyozott életmód fenntartásában, javítják az állóképességet, erősítik az izmokat, és csökkentik a stresszt. 

  Az egyéni igényeknek megfelelő edzésprogramot szakképzett edző segítségével állíthatod össze.