STEP

Lépjünk fel!

A STEP edzés egy olyan dinamikus, kalóriaégető csoportos edzés, amely főként a lábak és a fenék erősítését célozza meg. Az edzéseken az erősítésen kívül az aerob jelleg is fontos szerepet játszik, így az egész testet megmozgatva növeli a kondíciót, javítja az állóképességet és segít a zsírégetésben.

A STEP edzéseken szabályos mozgásformák kombinációját használják azzal a céllal, hogy megdolgozzák az izmokat, növeljék a pulzust és elérjék az aerob zónát. Az edzések során számos különböző lépcsőző mozdulatot végeznek a résztvevők, beleértve a lépcsőzést, a lépést, a ugrást és a szökdelést. Az edzések szórakoztatóak és mozgalmasak, jó zenékre épülnek és általában 30-60 percig tartanak.

A STEP edzés állíthatósága miatt edzettségi szinttől függetlenül alkalmas sok mindenkinek, beleértve a kezdőket, az átlagos edzettségűeket és a már régóta aktívan sportolókat is. A sportolók szabályozhatják a nehézségi szintet, így az edzések mindig személyre szabottak, és a megfelelő tempót és nehézségi szintet biztosítják. Kiváló ha valaki javítaná a kondícióját, formálná a testét és jó hangulatban, mozgalmas környezetben szeretne sportolni,

A STEP edzés tökéletes választás erre!

A változás felé vezető úton segítünk, de az első lépést neked kell megtenni!

Érdekesség a STEP edzésről

  • Kinek ajánljuk?
  • Az edzés alacsony intenzitású, így nagyszerű választás kezdőknek és idősebbeknek egyaránt.

  • Mikortól ajánlot?
  • A STEP edzést 14 éves kortól ajánljuk. A csoportos edzéseken való részvétel előtt minden esetben ellenőrizni kell, hogy a résztvevőnek nincs-e valamilyen fizikai korlátozottsága, ami akadályozná a részvételt.

  • Milyen képességeket fejleszt?
  • Javítja kardiovaszkuláris állóképességet és az alakot, valamint a mozgáskoordinációt is fejleszti.

    Az edzések csoportos formában történnek, ami a motivációt is növeli, és segít megteremteni a csapatszellemet. Keresd kollégánkat!