TRX

TRX-ezzünk

TRX (Total Resistance eXercise) egy olyan edzési rendszer, amelyet a tested saját súlyával használva, függőleges vagy vízszintes helyzetben végezhetsz.

A TRX rendszer két, a fejed fölé felfüggesztett cserélhető hosszúságú kötelekből és két fogóból áll. Az edzéseket a fogókra és a kötelekre függesztett testtartással végzed, ami lehetővé teszi a tested minden részének megdolgoztatását, a kardio és az erőedzés kombinációjával.

A TRX edzések nagyszerűek a funkcionális edzést kedvelők számára, mert a mozgásformák dinamikusak, kihívást jelentőek és a stabilizáló izmok erősítését is magukban foglalják. Az edzések rugalmasak, így bárhol és bármikor elvégezhetők, nincs szükség súlyzókra vagy más felszerelésekre. A TRX edzések sokoldalúak, így minden korosztálynak és kondíciós szintnek ajánlhatók. Az edzések alkalmával minden izomcsoportot megdolgoztathatsz, így nagyszerű lehetőséget nyújtasz a tested teljes fejlesztésére.

 

Ha szeretnéd kihozni a legtöbbet a testedből és funkcionális edzést szeretnél végezni, a TRX edzések nagyszerű lehetőséget nyújtanak.

Kérj segítséget kollégáinktól a megfelelő mozgásformák megtanulásához és kérj személyre szabott edzéstervt is, hogy elérhesd céljaidat.

A változás felé vezető úton segítünk, de az első lépést neked kell megtenni!

Érdekesség a trx-ről

  • Kinek ajánljuk?
  • Az edzést különösen ajánljuk a funkcionális edzést kedvelőknek, akik szeretik kihívást jelentő, dinamikus mozgásformákban edzeni.

  • Mikortól ajánlot?
  • A TRX  használó edzést ajánljuk minden korosztálynak, aki erősíteni szeretne, formálni akarja a testét, vagy javítani szeretné állóképességét és mozgáskultúráját.

  • Milyen képességeket fejleszt?
  • A TRX segítségével az egész testet megdolgoztathatjuk, miközben a stabilizáló izmokat is erősítjük, így nagyszerű lehetőséget nyújtunk a sportolóknak a teljes testük fejlesztésére. Ezen kívül a TRX edzések hatékonyak és rugalmasak, így könnyen beilleszthetők a mindennapi életbe.

    Kezdj bele te is!