S.T.E.

Eddz a saját testeddel

A saját testsúlyos edzés a testünk súlyát használja ellenállásként a gyakorlatok végzésekor, így nem szükséges külön eszközök vagy gépek használata, ennek ellenére nagyon hatékony és komplett edzést biztosít.

A saját testsúlyos edzés sokféle gyakorlatot tartalmazhat, beleértve a fekvőtámaszt, guggolást, ugrásokat, és a funkcionális mozgásokat. Az ilyen edzések fokozzák az állóképességet, erősítik az izmokat, javítják a stabilitást és a koordinációt, valamint növelik az egész test rugalmasságát.

Akár otthon, akár a szabadban, vagy az edzőtermi környezetben, a saját testsúlyos edzés remek lehetőség a fizikai aktivitásra. 

 

Az edzések sokféle formában végezhetők, beleértve az intervallum edzést, a tabatát, vagy a HIIT (magas intenzitású intervallum edzés) edzéseket. Ezen kívül hozzájárulhat a fenntartható fittség eléréséhez, mert a gyakorlatokat könnyen beépíthetjük a mindennapi életünkbe, és hosszú távon is fenntarthatóak.

A változás felé vezető úton segítünk, de az első lépést neked kell megtenni!

Érdekesség a fallabdáról

  • Kinek ajánljuk?
  • A saját testsúlyos edzés minden korosztálynak ajánlott, akik aktív, egészséges életmódra törekednek.

  • Miért jó?
  • A saját testsúlyos edzések alkalmazkodnak a saját testfelépítésünkhöz és képességeinkhez, így a optimális módja a fejlődésnek.

  • Milyen képességeket fejleszt?
  • Az edzések nagyszerűen fejlesztik az állóképességet, az izomerőt, a stabilitást és a mozgáskultúrát, anélkül, hogy bármilyen eszközre vagy súlyra lenne szükség.

    Győzd le magad, a saját tested segítségével!