FALLABDA

Squassoljunk

Sportcentrumunkban 3 légkondícionált, a Magyar Fallabda Szövetség által minősített ranglista versenyek rendezésére alkalmas squash-pálya áll a fallabda-sport szerelmeseinek rendelkezésére.

Kezdők részére igény szerint oktatót biztosítunk, aki segít a szabályok és a helyes alapmozgások megismertetésében. Amennyiben átutazóként tartózkodik városunkban és szeretne hódolni kedvenc sportjának, felszerelést és edzőpartnert biztosítunk a kellemes időtöltéshez!

A munkatársaink menüpontban feltüntetett squash edzők mindegyike hivatalos végzettséggel és több éves tapasztalattal rendelkezik.

Vállaljuk gyerekek,felnőttek,kezdők,haladók,profik,egyéni és csoportos edzését és versenyeztetését magán és egyesületi kereteken belül.Segítünk a termékekkel (Ütő,cipő stb.) kapcsolatos kérdésekben is. Fordulj edzőinkhez bizalommal a hozzájuk tartozó elérhetőségeken!

Várunk szeretettel!

Az 1997-ben alapult Szombathelyi Öntöde Fallabda Se történetének legsikeresebb évét 2009-ben érte el, amikor megnyerte az országos bajnokságot II. osztályban és ezáltal indulási jogot szerzett a fallabda legmagasabb osztályában az OB I-ben. A Magyarországon fiatalnak tekinthető sportág egyre népszerűbb. 2008 óta utánpótlás neveléssel is foglalkozunk aminek az eredményei már a korábbi években is jelentkeztek (több korosztályban is magyar bajnoki cím). OB II-es csapatunk a középmezőnyben foglal helyet,a IV. osztály,amit főként a hobbi játékosokból verbuvált lelkes tagok alkotnak,pedig esélyes a bajnoki címre is. Az egyesület OB I-es csapata idén az erős, főleg fővárosi csapatok között a 10. helyet szerezte meg.

Szintén első osztályban szerepel a női csapat is,akik már évek óta stabilan szerepelnek az élvonalban.

Céljaink között szerepel egy vidéki utánpótlás bázis kiépítése, hiszen bátran kijelenthető, hogy a Dunántúl legerősebb vidéki csapata a Szombathelyi Öntöde Fallabda SE.

A változás felé vezető úton segítünk, de az első lépést neked kell megtenni!

Érdekesség a fallabdáról

  • Kinek ajánljuk?
  • Mindenkinek, aki szeretne egy elegáns sportot űzni, amellett, hogy a teste is megedződik.

  • Mikortól ajánlot?
  • Fiatalon, 9-10 éves kortól érdemes elkezdeni űzni a sportot

  • Milyen képességeket fejleszt?
  • Az állóképességet, a koncentráló képességet, és a gyorsaságot.

    További javaslatokat munkatársaink tudnak biztosítani, írj nekik bátran!