Gymstick

Innovatív edzésmód

A gymstick egy kiváló funkcionális sporteszköz, amely hasonlít egy súlyzórúdhoz, de a két végéhez súlytárcsák helyett, gumikötél illeszkedik, amellyel kombinálhatóak a kardió, állóképességi és izomerő edzések.

A kényelmes szivacsmarkolattal ellátott üvegszálas gymstick rúd végére erősített gumikötelek biztosítják a különböző mértékű ellenállást. Kiválóan alkalmas az egész test átmozgatására és erősítésére, és sokoldalú képességfejlesztést tesz lehetővé, hiszen a gymstick rúddal végzett funkcionális gyakorlatok folyamatos kontrollt, állandó korrekciós és stabilizáló hatást eredményez, amely különleges komplex edzéshatást eredményez, valamint a testtartás javulásán felül karcsúsít is. 

A gymstick kiválóan alkalmas az erőnlét, az állóképesség fejlesztésére, az izomtónus fokozására, az ízület és a gerinc stabilizálására, fejleszti az egyensúly-, a koordináció- és a mozgáskészséget. A testünk, a gerinc és az ízületek stabilizálásában közreműködő izomcsoportokat is eredményesen erősítik a gymstick  sporteszközzel végzett gyakorlatok, ami csökkenti a derék és hátfájdalmat. 

Ha arra vágysz hogy kifulladásig kimaxold azt az egy órát amit a mozgásra szánnál a napodból és közben elfeledkezz a mindennapi gondokról akkor köztünk a helyed! Hozd a sportcipődet és próbáld ki! A jókedvet és az izomlázat „bulizva” biztosítom Neked!

A változás felé vezető úton segítünk, de az első lépést neked kell megtenni!

Érdekesség a gymstickről

  • Kinek ajánljuk?
  • Ez az óratípus nemtől, életkortól és edzettségi szinttől függetlenül mindenkinek ajánlott!

  • Mikortól ajánlot?
  • Bármikor!

  • Milyen képességeket fejleszt?
  • Erőnlét, állóképesség, izomtónus, stabilizálás… sok mindent, komplexen!

    Tartozz közénk Te is! Gymstickre fel!